I det här avsnittet hänger vi hemma i Michaels kök och snackar med Svante Osbeck som driver mat- & musikbloggen Gatumat. Svante bjussar på läckra ramenburgare av högrev med asiatiska smaker.

Ramenburgare

Allt är godare när man lägger in det! Klassisk 123-lag: en del ättika (12 %), två delar socker och tre delar vatten. Till Svantes burgare blev det inlagd rättika. Supergott!

Enligt Kevin är den koreanska fermenterade universalsidorätten kimchi gott till allt. Hitta Svantes recept här.

Länkar

Gatumat | mat & musik

Svante är gitarrist i Nepal som spelar psykedelisk rock/pop. Rekommenderas!

Svante rekommenderar Café Kultur på Bangatan 6 som stället som kommer att tillfredsställa alla dina smörgås- och kulturrelaterade behov.

Nystartade Oink Food Truck som hittas på Kyrktorget i Partille, serverar ”spännande mat från djurets alla delar”.

Little Meats Taqueria på Olivedalsgatan 13, ett tacoställe i California-style som inom en snar framtid kommer att komplettera sin meny med öl!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016 podd i grytan