Michael är ute och jobbar som lånekock på en #secretgetaway för LMG | Outfly Music Group, tillsammans med sin bästis Kristin. Dag tre så kommer Kevin på besök och passar på att spela in en podd på altanen.

Spezi, Mezzo Mix eller Schwip Schwap är Kevins favvodryck. Åtminstone när han känner sig jättetysk. Väl på plats i Tyskland kan man även försöka sig på att dricka KiBa (Deutsch).

Checka in Kevins mammas recept på kycklingfikassé.

Stenfruktsallergi är lite diffust men här följer en beskrivning från Livsmedelsverket:

Också stenfrukter brukar nämnas i allergisammanhang. Oftast menar man ett frö eller en frukt som ingår i den botaniska familjen Rosaceae, det vill säga plommon, körsbär, aprikos, persika, nektarin, liksom mandel och aprikoskärnor. Mandel och aprikoskärnor är alltså nära släkt, och många med allergi mot mandel reagerar också mot aprikoskärnor.

Bakmassa baserad på aprikoskärnor kan finnas i olika bullkransar och bör inte ätas av personer med allergi mot mandel. Äpple tillhör också familjen Rosaceae, men är ingen stenfrukt, utan en skenfrukt. Den uppsvällda blomaxeln och frukten bildar en ”falsk” frukt.

Kokosnöt kommer från en palm och är inte släkt med övriga ”nötter”. Man kan vara allergisk mot kokosnöt även om det är mycket ovanligt.

Vill även, återigen nämna och tacka Viktor och Daniella som skapat vår vinjett. Kolla in Daniellas facebooksida och Viktor ses först och främst som andrefrontman i bandet Obsklassen.

Vi fick även reda på hur Liberalernas nya logga skulle se ut..

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016 podd i grytan