Medan Michael semestrar i radioskugga, passar Kevin på att intervjua den gemensamme vännen och kollegan Kalle Byström, som berättar om sitt liv som bartender och krögare. Kalle är idag försäljningsansvarig på Kokaihop.se, som är Sveriges största community för hemmakockar. Vi får höra anekdoter om vad man får bevittna som nattklubbsbartender och nyttiga tips för den som vill starta eget inom hotell- och restaurangbranschen.

Klicka här för att se vem Milton är som Kalle jämför Kevin med.

Hemmakrogar är ett relativt nytt koncept, i alla fall i Sverige. Kolla in denna artikeln i DN för mer fördjupning.

Klubben Fatmilk är legendarisk bland hiphopälskare födda innan 1984. I Denna videon kan du se Göteborgsbaserade supergruppen Loose Cannons, bestående av Glaciuz, Leo, Form One och Nephilim, framföra klubbens egna hyllningslåt Fatmilk Anthem. På hemsidan för den briljanta Svenska hiphop-podcasten Gatuslang kan du fördjupa dig ytterligare och lyssna på intervjuer med en del av de inblandade aktörerna.

Klicka dig vidare på denna länken om du vill fördjupa dig ytterligare i det mytomspunna bandet Rockbitch.

Bajsmannen är ett av flera namn som getts till en mytomspunnen man från Göteborg, som genom uppseendeväckande beteende gjort sig själv till en slags vandringssägen bland Svenskar. Hur många av historierna som är sanna vet egentligen bara han själv.

Onkel eller Bajsmannens rygg, syns till höger i bilden.

Favoritdrycken.

Löparlegenden Michael Johnson, kunde friidrottsälskare njuta utav under nittiotalet, där han dominierade 200- och 400-meters distanserna och än idag håller två världsrekord. Klickar du dig vidare här så får du se honom slå ett av sina tidigare världsrekord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016 podd i grytan