Kevin Westphal på äventyr | Foto: Michael Krantz

Kevin Westphal på äventyr | Foto: Michael Krantz

Michael och Kevin slänger sig på cyklarna och besöker ett skönt stycke kuriosa inom Göteborgs kafékultur. Llama Lloyd hittar du på Väderkvarnsgatan 16 A på väldens bästa ö: Hisingen.

Vi frågar ut grundaren Robin Olsson, som gick ifrån att vara en charmig kille med en mat- och musikblogg till att vara en charmig kille med ett eget kafé som känns originellt och är ett välbehövligt tillskott i Göteborgs något smala kaféutbud. Här hittar du god, härlagad mat, gott och nördigt kaffe, konst och roliga koncept som tisdagkvällar med Twin Peaks på VHS och tillhörande obligatorisk körsbärspaj. Definitivt en kandidat för att bli ditt nya stamhak!

Länkar

Öppettider, karta, bloggen och en massa annat nyttigt hittar du förstås på hemsidan och självklar finnes Llama Lloyd även på InstagramFacebook, och Twitter så damma av din gamla hoj och ge dig iväg, så får du dessutom rabatt!

Ord med dubbel l (Llama, Lloyd)

Göteborgs Kommun har massa information om livsmedelstillstånd, checklistor och kontaktuppgifter.

Pret A Manger fiket som Robin nämner.

Häng med på Slörull, alltså en lugn social cykeltur tillsammans för att besöka något spännande område i Göteborg #slorull

Per som Michael nämner och heter Per Nordby, han är en av Sveriges bästa kafferostare. Du hittar honom på http://pernordby.wordpress.com/. Per står högt upp på vår lista över spännande personer vi vill träffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2016 podd i grytan